Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC19105 - Seguridade alimentaria e boas prácticas nutricionais en residencias

Actualizar coñecementos e técnicas na manipulación de alimentos en cadea
Exercer liderazgo que leve a unha óptima preparación e elaboración dos alimentos, observando sempre as normas de seguridade e hixiene nos alimentos
Posta o día en novas ferramentas e recursos

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Política Social e Igualdade
Area: Consellería de Política Social e Igualdade: Política social
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Contínua
Administracion: AUTONÓMICA
Horas: 12
Estado: Producción
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 07/02/2019 - 08:00h
Data Fin matricula: 15/02/2019 - 23:55h
Responsable: PIÑEIRO CAJETE, CONSTANTINO - constantino.pineiro.cajetearrobaxunta.es
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
Santiago de Compostela
Inicio
05/06/2019
Fin
19/06/2019
Data exame
19/06/2019 - 13:00h
Prazas
30
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212