Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC19154 - Prevención de riscos nas inspeccións das industrias alimentarias

A Lei 31/1995, de Prevención de Riscos Laborais, no seu artigo 19 establece á obrigatoriedade de formar e informar aos traballadores sobre os riscos do seu posto de traballo.
As visitas de inspección ás instalacións das industrias alimentarias entrañan determinados riscos que o persoal encargado de realizalas debe coñecer. Así se determina na avaliación dos traballos de campo do persoal dependente da Subdirección de Industrias e Calidade Agroalimentaria que ven de realizar o Servizo de Prevención de Riscos Laborais da Xunta de Galicia. Polas características das industrias alimentarias –tanto das súas instalacións coma dos seus procesos produtivos- é necesario dar unha formación específica aos traballadores para tratar de minimizar o risco de accidentes. Así mesmo, tamén é conveniente que este persoal teña unha formación mínima en materia de primeiros auxilios.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Finalistas
Horas: 12
Estado: Convocado
Administracion: AUTONÓMICA
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 27/06/2019 - 08:00h
Data fin matricula: 10/07/2019 - 23:55h
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
Santiago de Compostela
Inicio
04/11/2019
Fin
07/11/2019
Data exame
07/11/2019 - 18:30h
Prazas
35
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212