Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC21200 - A etiquetaxe dos alimentos

A normativa que regula o etiquetado dos produtos alimenticios é moi extensa e complexa, existindo normativa transversal que afecta a todos os alimentos e normativa específica que regula un tipo de alimentos como poden ser os produtos lácteos, cárnicos ou de panadería.
Nestes últimos anos publicáronse varios regulamentos comunitarios que regulan aspectos como a indicación da orixe nos alimentos e entrou en vigor a obrigatoriedade da información nutricional. Tamén publicáronse normas nacionais como a Norma de calidade do pan, a obrigatoriedade da indicación do orixe nos produtos lácteos e a modificación da Norma de calidade do mel que afectan o etiquetado destes produtos.
Un dos obxectivos deste curso é coñecer as novidades normativas e afondar na aplicación destas normas.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Finalistas
Horas: 25
Estado: Convocado
Administracion: AUTONÓMICA
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 17/06/2021 - 08:00h
Data fin matricula: 30/06/2021 - 23:55h
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
SANTIAGO DE COMPOSTELA
Inicio
07/10/2021
Fin
21/10/2021
Data exame
21/10/2021 - 14:00h
Prazas
30
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212