Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC21060 - Atención ao alumnado con dificultades de deglutición para persoal de cociña

- Dar a coñecer ao persoal de cociña os problemas de deglutición, as dietas adaptadas á disfaxia e as técnicas e ferramentas básicas que podemos empregar para a súa elaboración.
-Coñecer que é a disfaxia e cales son as súas principais consecuencias.
-Coñecer as propiedades dos alimentos que inflúen na deglutición así como os conceptos básicos da alimentación adaptada.
- Aprender a preparar e recoñecer as distintas texturas.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Educación, Ciencia, Universidades e Formación Profesional
Area: Consellería de Educación, Ciencia, Universidades e Formación Profesional
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Finalistas
Horas: 10
Estado: Convocado
Administracion: AUTONÓMICA
Mod.imparticion: Telepresenza
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 19/02/2021 - 08:00h
Data fin matricula: 04/03/2021 - 23:55h
1 Edicións
TELEPRESENZA
Localidade
Telepresenza
Inicio
12/04/2021
Fin
21/04/2021
Data exame
21/04/2021 - 18:30h
Prazas
30
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212