Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC22206 - O control da calidade comercial dos alimentos de orixe vexetal. Procesos produtivos. Novidades normativas e control do etiquetado

A normativa que regula a calidade e o etiquetado dos produtos alimenticios de orixe vexetal é moi extensa e complexa, existindo normativa específica que regula cada tipo de alimentos como pode ser a normativa de comercialización de froitas e hortalizas frescas, a de aceites e graxas de orixe vexetal, a de conservas vexetais ou a de fariñas e derivados.
Asi mesmo, en datas recentes publicouse a nova Norma de Calidade do Aceite de Oliva e xa están moi avanzados os tramites para publicar unha nova normativa de conservas vexetais.
Un dos obxectivos deste curso é coñecer os procesos produtivos destes produtos e como poden afectar na calidade dos mesmos e o outro obxectivo e coñecer as novidades normativas e afondar na aplicación destas normas.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Contínua
Administracion: AUTONÓMICA
Horas: 20
Estado: Producción
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 24/06/2022 - 08:00h
Data Fin matricula: 08/07/2022 - 23:55h
Responsable: González Vidal, Elva - elva.gonzalez.vidalarrobaxunta.gal
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
SANTIAGO DE COMPOSTELA
Inicio
19/10/2022
Fin
27/10/2022
Data exame
27/10/2022 - 17:00h
Prazas
25
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212