Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC22119 - Execución do control oficial dos programas de seguridade alimentaria dos produtos de orixe animal dentro do marco establecido no Regulamento (UE) 2017/625

A seguridade alimentaria dos produtos de orixe animal comprende dende a elaboración de pensos para os animais produtores de alimentos ata a eliminación dos suprodutos animais non destinados ao consumo humano de forma que estes non reingresen na cadea alimentaria ou non o fagan en condicións non permitidas, pasando pola xestión hixiénica dos rabaños e explotacións e dos alimentos nelos obtidos. Todos estes aspectos e obrigas dos operadores deben ser necesariamente verificados mediante o control oficial.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Contínua
Administracion: AUTONÓMICA
Horas: 20
Estado: Producción
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 16/02/2022 - 08:00h
Data Fin matricula: 01/03/2022 - 23:55h
Responsable: RIVERO CUESTA, GERARDO - griveroarrobaxunta.gal
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
Santiago de Compostela
Inicio
25/04/2022
Fin
28/04/2022
Data exame
28/04/2022 - 13:30h
Prazas
30
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212