Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
MR1_06 - Produción de carne adaptada ás demandas actuais do consumidor (en colaboración coa Consellería do Medio Rural)

Informar sobre a calidade sensorial e nutricional da carne e incentivar a súa mellora mediante os sistemas de produción e a súa posta en venda no momento adecuado para satisfacer as expectativas de calidade do consumidor.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Cursos Local
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Asistencia
Plan: Fondos EGAP
Horas: 12
Estado: Convocado
Administracion: AUTONÓMICA
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Xeral
Data inicio matricula: N/D
Data fin matricula: N/D
1 Edicións
CO06MR1001CO
Localidade
ABEGONDO
Inicio
09/11/2006
Fin
10/11/2006
Data exame
N/D
Prazas
100
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212