Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC16280 - A actuación inspectora no control da calidade alimentaria: procedementos e informes. O réxime sancionador relacionado coa calidade alimentaria

O desenvolvemento da actuación inspectora é complexa. Para realizar correctamente unha inspección é preciso ter en conta moitos elementos e coñecer a normativa que se debe aplicar. Un dos obxectivos deste curso é analizar todos os aspectos que se deben ter en conta para realizar correctamente unha inspección, así como os procedementos a seguir. Outra das actuacións do persoal inspector é a elaboración de informes derivados da súa actuación inspectora. Outros dos obxectivos do curso é coñecer as novidades lexislativas que afectan o réxime sancionador relacionado coa calidade alimentaria, como por exemplo, a Lei 28/2015, para a defensa da Calidade Alimentaria, publicada o 31 de xullo de 2015

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Contínua
Administracion: AUTONÓMICA
Horas: 20
Estado: Producción
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 09/07/2016 - 08:00h
Data Fin matricula: 18/07/2016 - 14:00h
Responsable: ANTELO ROMERO, MARÍA LORENA - maria.lorena.antelo.romeroarrobaxunta.gal
1 Edicións
SANTIAGO1
Localidade
SANTIAGO DE COMPOSTELA
Inicio
05/10/2016
Fin
20/10/2016
Data exame
N/D
Prazas
35
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212