Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC24076 - Alimentación saudable e sostible en comedores escolares

Proporcionar pautas hixiénico-sanitarias para as elaboracións alimentarias en comedores escolares.
Facilitar información nutricional actualizada con criterios científicos.
Fornecer de receitas de calidade e pautas de elaboración adaptadas a comedores escolares.
Achegar información sobre consumo sostible e de proximidade para os comedores escolares.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Educación, Ciencia, Universidades e Formación Profesional
Area: Consellería de Educación, Ciencia, Universidades e Formación Profesional
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Contínua
Administracion: AUTONÓMICA
Horas: 16
Estado: Producción
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 02/03/2024 - 09:00h
Data Fin matricula: 11/03/2024 - 14:00h
Responsable: PAZ GARCÍA, SANTIAGO - santiago.paz.garciaarrobaxunta.gal
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
Santiago de Compostela
Inicio
22/05/2024
Fin
19/06/2024
Data exame
19/06/2024 - 19:30h
Prazas
50
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212