Escola Galega de Administración Pública
Mapa web   |   Accesibilidade   |   Contacto
EGAP EGAPFORMACIÓN MULTIMEDIA ACTUALIDADE COÑECEMENTO
FC25145 - O control da calidade comercial dos alimentos de orixe animal. Procesos produtivos. Normativas e control da etiquetaxe

Formación de persoal dependente da Consellería do Medio Rural que realiza controis de calidade de produtos de orixe animal, en concreto de derivados cárnicos, produtos da pesca, ovos e mel. Esta formación é precisa polos cambios normativos en distintas materias.

DESCARGAR DOCUMENTOS
Datos Técnicos do curso
Grupo: Consellería de Medio Rural
Area: Consellería de Medio Rural
Calificacion: Aproveitamento
Plan: F. Finalistas
Horas: 20
Estado: Convocado
Administracion: AUTONÓMICA
Mod.imparticion: Presencial
Tipoloxia: Específico
Data inicio matricula: 21/02/2025 - 09:00h
Data fin matricula: 27/02/2025 - 14:00h
1 Edicións
SANTIAGO
Localidade
Santiago de Compostela
Inicio
13/05/2025
Fin
21/05/2025
Data exame
21/05/2025 - 13:30h
Prazas
30
SIGUENOS ...
 
Matrícula
 
AULA VIRTUAL
 
CONTIDOS RELACIONADOS
 
CONTACTO
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Xunta de Galicia
Oficina de Rexistro e Información | Suxestións e queixas | Aviso legal | Atendémolo/a | RSS
Ir a información de Xacobeo 212